ΤΙ ΔΙΔΆΣΚΟΥΜΕ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ :

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ :

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΧΟΡΟΙ  LATIN, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ, ΛΑΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ HIP HOP, ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ η ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ :

– LATIN                      = CHACHACHA, RUMBA, SAMBA, MAMBO, PASO DOBLE, SWING, JIVE, LINDY, WEST COAST SWING, SALSA, MERENGUE, ARGENTINE TANGO, BOLERO, ROCK ‘N’ ROLL & ΕΠΙΣΗΣ DISCO

-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ = WALTZ, FOXTROT, VIENNESE WALTZ, QUICKSTEP,  TANGO

-ΛΑΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ           = ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟΣ, ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ, ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟΣ, ΣΥΡΤΑΚΙ 

-ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΟΙ            = ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ HIP HOP (ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ BREAK DANCE, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΟΤΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ORIENTAL (BELLY DANCING), ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, η ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ (SOCIAL η AMATEUR LEAGUE), ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

2.- ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ :

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΧΟΡΟΥ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΙ κκ ΚΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΑΙΤΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΘΛΗΤΟΥ ΧΟΡΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ :

-LATIN DIVISION               = CHACHACHA, SAMBA, RUMBA, PASO DOBLE, JIVE

-STANDARD DIVISION       = WALTZ, TANGO, VIENNESE WALTZ, FOXTROT, QUICKSTEP

– LATIN SHOWDANCE       = SHOW ΜΕ ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΟΡΩΝ LATIN

-CLASSICAL SHOWDANCE = SHOW ΜΕ ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΟΡΩΝ STANDARD

– ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ = FORMATION (ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ) η ALL LADIES (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΑΜΕΣ) ΚΑΙ ΣΕ LATIN ΚΑΙ ΣΕ STANDARD ΧΟΡΟΥΣ

-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TEN DANCE  = ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΝΤΕ LATIN KAI ΠΕΝΤΕ STANDARD ΧΟΡΩΝ

-ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ η ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ.

 

3.- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ (AMERICAN & INTERNATIONAL STYLE) ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (BRONZE,SILVER, GOLD η ASSOCCIATE, MEMBER, FELLOW), ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΡΟΥ, η ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ : LATIN , ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ (4) ΤΑΞΕΙΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΛΗ ΑΝΑ ΕΤΟΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (BRONZE η ASSOCIATE) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ LATIN KAI ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ AMERICAN KAI ΣΤΟ INTERNATIONAL STYLE, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.

ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ : ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ, ΗΘΟΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ κλπ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΚΑΡΑΒΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΕΤΗ, ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ η ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ, ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΟΡΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ η ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]